Boka en event med föreläsningar om hälsa och stresshantering, yoga- och mindfulnesspass samt samtalcoaching till dina medarbetare

Vill du ha professionell hjälp att ordna en kick-off eller en hälsodag för dina medarbetare? Eller vill du uppmuntra dina medarbetare till en mer hälsosam vardag genom att boka coachningssamtal eller kanske veckopass i yoga och meditation mm? Då har du kommit helt rätt! Livia’s yoga hjälper dig till skräddarsydda lösningar som anpassas ditt företag!

Livia’s yoga erbjuder följande:

  • Föreläsningar om olika hälsoteman såsom t ex: mindfulness, avslappning, hälsosam kost, stresshantering.
  • Worskhops om hälsan i t ex ovanstående teman.
  • Klasser i yoga, meditation, och mindfulness samt rörlighetsträning.
  • Organiserade kick-offs, hälsodagar eller liknande events med både föreläsningar och klasser/pass.
  • Samtalscoachning till dina medarbetare.
  • Kursen Transformation – “Stresshantering och hälsa”: en 8-veckors företags anpassad kurs som kan hållas på plats eller online. Kursen har tidigare gått för HR-chefer på små-till mellanstora företag för att skapa större kunskap och insikter om hur man kan jobba med stresshantering i grupp på företag. Kursen går även att anpassas till medarbetare.

Välkommen att höra av dig till: liviwann@gmail.com

Testimonial

Kursen i stresshantering var väldigt värdefull för mig både i min roll som chef och även för mig själv.

Det var ett väldigt bra upplägg med en onlinekurs där vi gick igenom vad stress är och vad det innebär för mig själv, bra övningar som jag kan använda i mina dagliga pauser.

Det var ett smörgåsbord vi fick prova för att kunna plocka ut det som passar just mig, jag fick med mig mycket bra verktyg för att jobba med mig själv och mina värderingar framåt i livet” (Åsa, HR- chef).