FÖRLÄNGT DATUM. MOUNTAIN SOUL YOGA – Yoga- & vandringsretreat i Cervinia 20-27 juli 2024 med Alpresor

Du bokar HÄR. FÖRLÄNGT DATUM OCH DET FINNS NU (21/6) FLERA ENKELRUM!

Kom med mig ner till Cervinia, praktisera yoga och vandra i alpdalarna denna sommar! Cervinia är den gemytliga mindre bergstad vid Val d’Aostas hjärta där jag tillbringade många av mina somrar och vintrar som barn innan jag flyttade till Sverige. Nu blir Cervinia med sin imponerande Monte Cervino/Matterhorn i bakgrund, sina blommande alpängar och krispiga alpluften kuliss för min nästa yoga- och vandringsresa!

Det här är resan för dig som vill hitta tillbaka till ditt inre lugn och ta hand om dig genom att vistas en vecka i Alpernas sagolika miljö, praktisera välgörande och mjuk yoga, Mindfulness meditation och vandra genom blommande alpängar!

Återupptäck din sanna jag – din Mountain Soul – och samla ny energi genom att tillsammans med mig och en mindre grupp av likasinnade, praktisera yoga och andas in den hälsosamma alpluften genom sköna och tillgängliga dagliga vandringar under ledning av Alpresors erfarna STS-guider.

Vi startar varje morgon med en fantastisk förstärk frukost på vårt mysiga hotell Marmore för att sen efter en genomgång med vår guide, ge oss ut i vackraste alpina naturen och vandra sakta genom olika blommande dalgångar – bara himmelen ovan oss och moder jorden under våra fötter!

De dagar som vi inte behöver komma iväg på vandring praktiserar vi inomhus mjuk Hatha yoga innan frukost.

Själva vandringar bjuder på breath-taking landskap som uppmuntrar till att andas och vara i nuet i bästa Mindfulness andan.

Vi njuter av mysiga luncher ute i det gröna eller så äter vi lunch på någon av de lokala mysiga hyttorna.

På kvällarna under de dagarna då vi inte vandrar mjuknar vi upp stela muskler med sköna yinyogapass, som avslutas med restorative yoga och Yoga Nidra.

Efter yoga serveras du en god middag på fyra-rätter, tillagad på närproducerade råvaror av högsta kvalité på vårt hotell och sen sover vi gott skyddade av Monte Cervino.

Du behöver inte ha kört någon yoga innan då jag anpassar yoga vid gruppen. Det kommer att finnas alternativa vandringar eller tips på utflykter nära byn om du inte vill följa med på vandring.

Boende: Mysiga Hotel Marmore i hjärtat av Cervinia.

I resans pris som är 17 995 sek ingår:

  • Direktflyg Stockholm – Milano t/r inkl. bagage 
  • Transfer Milano – Cervinia t/r
  • Boende 7 nätter på Hotel Marmore**** i dubbelrum eller enkelrum mot tillägg
  • Stor frukostbuffé varje morgon
  • 6 st italienska fyrarätters middagar
  • 3 dagars guidad lätt Alpin vandring
  • 3 goda luncher i gemytliga bergshyttor
  • Yogapass med instruktör Livia (cirka 6 klasser de tre dagarna vi inte vandrar)
  • Reseledarservice
  • Lokala skatter & flygskatter

Att ta med: egen yogamatta, bra vandrings skor och outfits efter vädret.

Du bokar HÄR