6-11 oktober – YOGARESA I TOSCANA, RIVA DEL SOLE i samarbete med GO ACTIVE TRAVEL

BOKA HÄR!

Följ med mig och Go Active Travel till härliga Riva del Sole i Toscana, på ett återhämtande och fördjupande yogaretreat! Perfekt för att samla kraft inför vintern och förlänga sommaren i Italien där oktober ännu bjuder på sol, bad och sköna dagar.

Dagarna fylls av ett varierande program med välgörande yogaklasser med fokus på Hatha yoga, meditation, yinyoga, restorative och yoga nidra men också medvetet andetag och Mindfulness samt journaling (guidade skriftliga meditationer). Däremellan finns det gott om tid för återhämtning, utflykter och promenader längs med strandpromenaden och till byn.

En komplett resa för dig som vill komma bort för att hitta tillbaka till dig själv och möta nya människor i en inspirerande miljö på den vackra toskanska kusten. 

Vi äter fantastiskt god mat tillsammans med lokala viner för den som vill och bor precis vid stranden. En av kvällarna åker vi på en lokal vinprovning med klassiska italienska tillbehör. 

Varmt välkomna att följa med på detta unika och fulländade yogaretreat där vi omges av ett av de vackraste landskapen i Italien!

Investering: 15 300 SEK från Arlanda, Stockholm (möjligheter att åka från annan stad finns och även att ordna transport själv kolla HÄR).

Ingår i resan:

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda – Rom
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Rom
 • Del i dubbelrum 5 nätter
 • Frukost varje dag och 3 middagar på hotellet exkl. dryck
 • Välkomstdrink och farewelldrink
 • All yoga enligt programmet
 • Fri entré till spa-området
 • Föreläsning
 • Vinprovning med antipasto
 • Klimatinvestering

Övrigt

Tillval:

 • Enkelrumstillägg: 1 600 kr

Tillval som kan bokas och betalas på plats: 

 • Spabehandlingar
 • Cykeluthyrning

Tillkommer:

 • Luncher
 • En middag på egen bekostnad i byn eller på hotellet

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 2,5 timmar.

Vårt hotell vid Riva del Sol (****+)

Här hittar du den optimala kombinationen av modernt fyrstjärnigt hotell och strandresort med poolområden, strandbarer, träningsfaciliteter och restauranger i toppklass. Vi bor i smakfullt inredda och moderna dubbelrum med bekväma sängar och snabb wifi. Varje rum har egna parasoll och solstolar på hotellets privatstrand, ett stenkast bort. På hotellet finns även ett härligt spa där du har möjlighet att boka olika typer av massage och skönhetsbehandlingar. 

I anslutning till resorten finns tennisbanor, en supermarket, pizzeria, apotek och cykeluthyrning. Det är en promenad eller cykeltur på omkring 2,5 km till närmsta samhälle som heter Castiglione della Pescaia. 

På sextiotalet grundades Riva del Sole som semesterby för svenska fackföreningar och än idag har hotellet en stark koppling till Sverige. Riva del Sole ligger i framkant även vad gäller miljö och hållbarhet – många steg har tagits för att minimera koldioxidavtrycket.