Yogalärarsamtal

Välkommen på yogalärarsamtal hos mig!

När jag först startade upp min yogaverksamhet med undervisning vid klasser, kurser och workshops mm, upplevde jag flera gånger att jag hade frågor och idéer som jag hade behövt bolla med någon som hade kommit längre i “yogabusiness” än jag. En bollplank eller en yogamentor.

Det kunde vara frågor om hur mycket man tar betalt vid olika yogauppdrag, eller hur man gör när arbetsplatsen man undervisar vid vill att man ska undervisa något annat än det du har tänkt dig.

Att navigera fram i yogabranschen är egentligen inte enklare än andra hälsobranscher där man jobbar med människor och det behövs stöd, speciellt i början av karriären.

Jag har mångårig erfarenhet av att coacha andra människor, både inom akademin då jag var mentor till studenter vid Stockholms universitet i flera år. Jag innehar också diplom i Hälsocoaching från Väddö Folkhögskola där jag lärt mig en metod kallad för Motiverade samtal (MI) som jag har coachat många i.

Jag har inte alla svar på alla frågor, men jag kan lyssna på dig och dela med mig av min erfarenhet som i dagsläget innefattar över 500 klasser vid fler än 30 arbetsställen inklusive företag, gym, studion och förbund och en mängd olika typer av projekt och situationer.

Yogalärare: Ta kontakt med mig om du behöver en yoga-mentor.

Skriv till mig på liviwann@gmail.com