PT – YOGA ONLINE ELLER I STOCKHOLM

Skriv till mig till liviwann@gmail.com och boka din PT-yoga tid!


Behöver du rehabhjälp eller individuellt anpassade program till dina behov? Jag är en av de få svenska personliga tränare och yogalärare som också är Certifierad i Functional Range Conditioning (FRC), den mest moderna av alla tränings- och rehabiliterings metoder vi har idag som utvecklades av Dr. Andreo Spina.


Använd gärna ditt friskvårdsbidrag för att boka individuell hjälp genom PT-YOGA online: 750 kr/timme (ex moms) och 1000 kr/timme onsite (ex moms).


 

Vare sig du vill lära dig andas bättre, förbättra rörligheten i kroppen, bygga styrka i dina leder, få hjälp att hitta en yogateknik som är helt och hållet anpassad vid dina fysiska och mentala förutsättningar eller få tillbaka rörligheten efter en äldre läkt skada, kan jag som är Certifierad i  FRC samt i terapeutisk yoga, och har gedigen erfarenhet av att jobba med enskilda kunder hjälpa dig genom personlig träning inom yoga och rörlighet!

Om du bor i Stockholm kan vi träffas “in real life” men bor du annanstans finns det numera också möjlighet att köra PT-timmar med mig online via antingen Zoom eller Skype.

 

Skriv till mig till liviwann@gmail.com och boka!