Följ med mig och InShape Travel till häftiga Cefalu’ på Sicilien den 4-11 oktober 2025 på Yoga och Mindfulness retreat!

Följ med mig och InShapeTravel till soliga Sicilien för en vecka avkoppling, mysig yoga och medveten närvaro, när havs-och lufttemperaturerna är som skönast och södra Italien visar sin bästa sida!

Som äkta italienska som flyttade till Sverige för många år har jag till och med en del av Sicilien i mitt DNA då min farfar kom från Sicilien och staden Siracusa. Jag välkomnar dig till en ö som fortfarande räknas till Italiens dolda pärlor och som, tack vare sin unika position i Medelhavet, har kunnat bevarat mycket av sin autenticitet under åren.

Retreaten, som har Mindfulness – medveten närvaro och återhämtning som teman, bjuder på dagliga klasser enligt program; mjuk och tillgänglig Hathayoga innan en god frukost och skön och avslappnande Yinyoga och Restorative samt Yoga nidra för att avsluta dagen, innan middagarna som vi äter tillsammans. Dagarna är till för att slappna av, bada och sola, åka på utflykt eller landa i sällskap av en bok.

Du behöver inte ha förkunskaper i yoga.

Vi bor på ett fint hotell, magiskt vackert beläget på stranden vid den förtrollande Caldura-bukten – en värld av klippor, små soldränkta bukter och vikar, strand och hav, och sist men inte minst på promenadavstånd till den charmigt pittoreska staden Cefalú. En underbar plats för en vecka med yoga och mindfulness. 

En kväll besöker vi en mysig vinbar i Cefalus gamla stadsdelar invid havet, och blir guidade genom ett urval av lokala utsökta viner. Denna aktivitet är valfri och måste förbokas, betalning sker på plats.

För mer information och bokning se HÄR – du kan förboka din plats redan nu!