Yoga-workshops – workshop om nervsystemet

NY WELLNESS -WORKSHOP ONLINE

ORBIT OF EMOTIONS

“Du och dina känslor – verktyg till ett mer balanserat nervsystem”

Varmt välkommen på online-workshopen ”ORBIT OF EMOTIONS- Du och dina känslor – verktyg till ett mer balanserat nervsystem!” den 28 januari kl 10-13! Investering: 550 kr.
Anmäla på liviwann@gmail.com

Någon säger något som du blir upprörd av eller ledsen över eller ett plötsligt besked gör att du börjar oroa dig och kanske inte kan släppa detta så lätt. Eller så är det så nivån på stress på jobbet så pass hög att du inte kan återhämta ens när du kommer hem och utan att mena det, tar du med din irritation till andra i familjen. Känner du igen dig i någon av dessa situationer? Vad är det som händer inom oss när känslorna svallar och hur är det vi kan ta kommando över dessa känslor? Glad eller ledsen, energisk eller trött, lite upp och lite ner…. det finns ingen tvekan om att känslor spelar en väldigt stor roll i vår vardag; ibland är vi medvetna om de tankar som ligger bakom känslor och kan vända på känslorna men ibland går det så fort och vips är man inne i en dålig loop utan man har blivit medveten om vad som har orsakat det negativa vi upplever…
Vad finns det för biologiska mekanismer bakom detta? Och hur kan vi lära oss att snabbare känna igen våra sinnesstämningar och vända bort från de negativa känslorna innan vi är indragna i dem?
Svaret är genom att lära sig att självreglera sitt nervsystem 👍

Under ett tre timmars workshop lär du dig mer om hur nervsystemet fungerar och du övar dig på flera effektiva nervsystems reglerande verktyg som bl a andning, somatisk yoga, mantra-utövande, shaking meditation och frigörande rörelse. I en föreläsning går vi genom vad vagus och freniska nerverna är och deras koppling till hjärtfrekvensvariabiliteten och dess viktiga roll för vår hälsa; vi diskuterar polyvagala teorin på ett begripligt sätt och jag visar på vilket sätt teorin vars mekanismer inte ännu har hittats helt, ändå kan användas när vi vill stabilisera vårt nervsystem igen. Under stor del av workshopen övar vi på ovanstående verktyg men diskuterar ännu flera andra sätt att balansera oss.

Välkommen att boka på liviwann@gmail.com

Investering för tre timmar föreläsning och guidad praktik är på 550 kr inkl. moms.

YOGASTUDIO: VILL DU HA DENNA WORKSHOP HOS DIG? VÄLKOMMEN ATT BOKA WORKSHOPEN GENOM ATT SKRIVA TILL: liviwann@gmail.com