14-15 oktober 2022 – RELAX AND RENEW – EN SKÄRGÅRDS HELGRETREAT med YOGA och ÅTERHÄMTNING vid lyxiga SMÅDALARÖ GÅRD HOTEL & SPA


Hjärtligt välkommen att inleda det nya året genom en skärgårds retreat (fredag-lördag) där vi laddar batterierna och samlar ny energi genom yoga, meditation, andningsövningar och egen tid i en super-avkopplande miljö som skapar den perfekta ramen för din återhämtning!

För denna helg har jag valt den etablerade och nyrenoverade Smådalarö Gård Hotell & SPA i Stockholms skärgård som är känt för sin gästvänlighet och den förtrollande naturnära miljön vid havet.

Retreaten, som går i avslappning – relax– och återhämtning – renew– tecken, inleds med nedvarvning genom meditation, Pranayama (andningsövningar) följt av en längre yogapraktik som varvar dynamisk Hatha yoga och yin yoga, i hotellets vackra yogastudio Minerva.

Efter yogapraktiken har du möjlighet att i lugn och ro fortsätta eftermiddag på Smådalarö Gårds kända och mycket uppskattade SPA som tack vare sin design innehåller både terrasser inomhus och ute i naturen. Här finner du bland annat flera pooler och bastu-rum, fotbad och mycket mer att utforska i ett fortsättningsvis lugnt tempo.

På fredagskvällen samlar gruppen igen för att tillsammans äta en smakrik 2-rätters vegetarisk middag, lagad av hotellets kända restaurang Brasseri & Bränneri som strävar efter att använda lokala och ekoproducerade råvaror valda från havet och skogen omkring. Vi äter frukost, lunch och middag i en för oss speciellt reserverad matsal för att behålla ett lugnt tempo.

Alla rum är belägna i den nyrenoverade hotelldelen och bjuder på 100% komfort och lyx.

Lördags morgon inleds tidigt med en lugn yoga och meditations-praktik och du har möjlighet att grunda dig innan klassen genom att inta en kärleksfullt lagad morgon-smoothie.

Efter praktiken finns det tid att byta om och sen landa framför en hel fantastisk hotellfrukost med allt man kan önska sig. Innan utcheckning har du tid på dig att åter nyttja spaet.

För dig som vill, finns det möjligheten att förboka SPA-behandlingar och att förlänga sin hotellvistelse (bokas separat via hotellet). 

SCHEMA

FREDAG 14/10

15.00 Check-in 

15.30 -17 Meditation, Andning och Yang Yin yoga

17.30 – 19.00 Egen tid spa

20.00 Middag

LÖRDAG 15/10

8-9.30 Meditation och mjuk Hatha yoga (smoothie kommer att finnas innan klassen) 1,5

10.00 Frukost

11.00 Spa

12.00 Check-out och hejdå


INVESTERING FÖR YOGA-DELEN (notera att detta INTE inkluderar boende och mat, vilka du bokar separat):

1900 kr som inkluderar två långa klasser med meditation, andningsövningar, Hatha yoga och Yin yoga, en morgon-smoothie samt yoga space och yogamattan (egen filt är bra att ta med).

INVESTERING FÖR BOENDE VID SMÅDALARÖ GÅRD (notera att detta INTE innehåller yoga-delen vilket du bokar och betalar först enligt ovan)

2550 kr per person i ett delad dubbelrum

3950 kr per person i ett enkelt rum

Priset inkluderar boende, SPA under fredag eftermiddag och lördag morgon enligt schemat, 2-rätters middag (ej dricka), frukost.


BOKNING – såhär gör du:

Du bokar din plats genom att:

  1. först boka yoga-delen genom att skriva till mig liviwann@gmail.com ; denna del fungerar som en anmälningsavgift och kommer inte att betalas tillbaka om du avbokar.
  2. när du har betalat yogadelen till mig, erhåller du en kod för att du boka ditt rum vid Smådalarö gård. Denna del går att avbokas senast två veckor innan retreaten genom anläggningen.


Varmt välkommen!