Boka “VÄLKOMMEN HEM TILL VALLENTUNASJÖN – EN DAGSRETREAT” 20/8 & 27/8


En hel dag meditation, mindfulness och yoga utomhus, visst låter det härligt? Och det är inte vilket ställe som helst! Lördag den 20/8 och 27/8* öppnar jag grinden till min trädgård vid unika Vallentunasjö!

Du kommer hem till MIN TRÄDGÅRD antingen kommunalt eller med bil (finns mycket parkeringsplats!) och har med din egen yogamatta, en filt/kudde och andra props som du vill använda till yoga, kläder efter vädret, baddräkt, och glatt humör.

Morgonen bjuder på en lång klass med meditation, andningsövningar och dynamisk yoga ute på gräsmattan i min trädgård, följt av lunch – matig och helt sagolikt god macka/sallad (vegetarisk eller vegansk) från Stenhusbageri + valfri läsk/vatten. Efter det ger vi oss ut på utforskande och promenerar nere till Arkils tingsstad med sin häftiga vinkingsrunsten, bara en kvart från mitt hem. Vid denna heliga plats blir det Mindfulness promenad och meditation.

Väl hemma igen blir det kaffe och fika. Du som vill bada kan lätt göra det från bryggan här som är bara 5 minuter från mitt hem (det kommer finnas tid för att simma!).

Dagen avslutas med en lång klass Yin restorative och Yoga nidra.

Investering för två långa meditations-och yogaklasser, lunch och fika, guidad promenad vid vikingastället samt Mindfulness meditation i en exklusive liten grupp på högst 6 personer är 1700 skr och anmälan är bindande (läkarintyg ger alla pengarna tillbaka utom om 250 skr som täcker den förbeställda lunchen). Vid regn hittar vi annat datum. *Retreaten ges med minst 3 personer.

Sista datumet att anmäla sig på varje lördag är torsdag samma veckan.

Du bokar genom att skriva till liviwann@gmail.com