27 maj – 3 juni 2022 – “By the sea. Yoga- och återhämtningsretreat vid Kalymnos” i samarbete med Ving resor


Mellan öarna Kos och Leros ligger den stillsamma ön Kalymnos, som nu också börjar bli känd för sina vackra stränder och mysiga små byar där livet går i lugnt, grekiskt tempo. En resa till Kalymnos är en resa till det stora lugnet. Ön erbjuder allt från höga steniga berg med spännande grottor till kristallklart hav och bördiga dalar som producerar citroner och andra grödor.

Hjärtligt välkommen att tillbringa en oförglömlig vecka i återhämtningens tecken på Massouri Beach som ligger precis vid en underbar sandstrand på Kalymnos. Hotellet bjuder på en vacker utsikt över havet och grannön Telendos.

BOKNING ÄNNU ÖPPEN! KOM MED!

Veckan innehåller

• Mjuk flödande Hatha yoga
• Yin yoga
• Yoga Nidra
• Restorative och Mindfulness meditation
• Avkoppling och återhämtning

Tidig förmiddag välkomnar vi soluppgången tillsammans genom meditation och mjuk flödande Hatha yoga. Rörelser som väcker både kropp och sinne.

Efter yogan väntar en god frukost och sen är vi redo att ta oss an dagen som bjuder på egen tid, antingen ihop med andra från gruppen eller på egen hand. Kalymnos bjuder på allt från sol, bad i havet eller i poolen och skönt strandhäng till utflykter till närliggande byn Massouri med både tavernor, restauranger och butiker.

Senare på eftermiddagen kommer möts vi igen och landar på yogamattan för Mindfulness meditation och lugnare former av yoga som Yin Yoga, Restorative yoga och Yoga Nidra.