19-21 april YOGA-VÅRBOOST på Villa Baro, Åtvidaberg, Östergötland

Välkomna våren genom att ge dig själv en skön helg tillägnad hälsa och välmående efter den långa vintern!

Vi möts vid magiska Villa Baro inbäddad i Östergötlands skogar och startar upp retreateb med en skön klass i Yin och Yang dvs både mjuka yogarörelser och stilla yinpositioner; på förmiddagarna praktiserar vi tillgänglig dynamisk yoga och meditation; under lördagen promenerar till sjön Bysjön där vi stannar kvar en stund och praktiserar Mindfulness och Shinrin Yoku (skogsbad) och lördagskväll praktiserar vi Breathwork för att sen stretcha ut kroppen i skön Yinyoga. Livia bjuder också på en workshop med föreläsning och övningar om hälsa där hon ger dig sina bästa tips på hur du kan hushålla med energi och ork, så att det räcker hela vägen till din sommarledighet genom bra kost, motion och andra användbara verktyg som kan minska vardagsstress.

Villa Baro är den perfekta platsen och ramen för en boostande helg, inte bara tack vare den lugna och vackra naturen som omger platsen utan också tack vare den höga kvalitén på maten och boende. Helgen ger dig också tid att på egen hand njuta av bastu i relax-avdelningen, kallbad i Bysjön och göra egna utflykter runt i Åtvidaberg. På kvällarna äter vi gemensamma middagar i ett separat rum.

Vi avslutar retreaten genom att reflektera över helgen och skriva ner tankar och insikter att ta med hem. Du får också en egen fin skrivbok i present, som du kan använda för dina reflektioner och som du kan ta hem som minne över retreaten.

SCHEMA (Preliminära tider)

Fredag

14.00 – Välkomstkaffe/te, frukt o nötter

15.00 – Yogaklass – Yin och Yangklass

17.00 – Egentid

18.30 – Drink och Middag

Lördag

07.30 – Morgonkaffe/te och frukt

08.00 – Morgonyoga

09.30 – Frukost

11.00 – Skogsbad vid Bysjön

12.00 – Lunch

13.30 – Workshop – ”orka mer!”

15.30 – Breathwork och Yinyoga

17.30 – Egentid

19.00 – Middag

Söndag

07.30 – Morgonkaffe/te och frukt

08.00 – Morgonyoga

09.30 – Avslutningscirkel – Skriftliga reflekterande övningar

10.30 – Brunch

12.00 – Hemfärd

PRISET:

6 060 kr per person del i dubbelrum nya flygeln
500 kr enkelrumstillägg

I PAKETET INGÅR:

  • Två övernattningar
  • En frukost, en lunch och en brunch
  • Två två-rätters middagar
  • Välkomstkaffe/te, frukt och nötter
  • Kaffe/te och frukt på morgnar
  • Fyra yogapass
  • En skogsbad med Mindfulness
  • En workshop med föreläsning och övningar
  • En fin anteckningsbok att ta med hem

Boka genom att maila till info@villabaro.se eller ring till 0120-844 40