28 oktober WORKSHOP: “ÖST MÖTER VÄST – en workshop i Yinyoga, Bara Yoga, kl 1330-1630

Landa i stillhet och medveten närvaro, lär dig att hitta in i mjuka stretchningar som ger din kropp precis det som den behöver medan du tar del av det uråldriga traditionellt kinesiska systemet i denna tre timmars lång workshop tillägnad den unika yogaformen YINYOGA som är ensam i att förena västliga och östliga filosofiaspekter.

Under första delen av denna workshop lär du dig mer om hur yinyoga skapades och om vad som kännetecknar yinyoga. Vi går genom vad som händer i fascia/bindväv när vi tar in kroppen i positioner som vi håller i, i flera minuter, hur vi kan använda ett medvetet andetag för att gradvis smälta in i positionerna och härmed få bästa effekt i kroppen, samt vad som händer i nervsystemet när vi håller positionen längre och vårt lugn och ro-nervsystem

Andra delen av workshopen består av en längre yinyogaklass som tar inspiration från traditionella kinesiska medicinens lära om de fem elementen: Vatten, Trä, Eld, Jord och Metall. Med stöd av bolstrar, kuddar, filtar och block kring kroppen utforskar vi positioner som stimulerar meridianer och dess organ samtidigt som vi tillämpar Mindfulness alla aspekter.

Workshopen avslutas med en längre guidad avslappnande Yoga Nidra.

Inga förkunskaper eller yogavana behövs.

Boka HÄR!