– NY OMGÅNG AV KURSEN TRANSFORMATION STARTAR 1 FEBRUARI- 8 VECKOR ONLINE LIVE TEORI OCH PRAKTIK!


En stresshanteringskurs online där yoga, meditation och coaching i mental träning lär dig att ta kommando över din vardag och att omvandla stress till harmoni och lugn!

BOKA NU PÅ liviwann@gmail.com

Den här kursen i stresshantering och hälsocoaching är för dig som ser början på 2021 som bästa tiden att genomföra förändringar i ditt liv. Kursen vänder sig till en liten grupp av deltagare som är motiverade och är beredda att jobba med övningar och den praktiken som presenteras under alla tillfällen.

Vi träffas online under 8 måndagar och genom föreläsningar, praktiska övningar och skriftliga reflektioner, inventerar hur vi mår just nu och vilken roll stressen spelar i vår livssituation. Tillsammans utforskar vi hur vi, med hjälp av yoga, mindfulness, avspännings- och avslappningsövningar samt mental träning, kan lära oss att hantera den dagliga stressen och du får jobba med konkreta strategier som hjälper dig att byta ut stress mot harmoni och lugn i ditt liv.

Investering: specialpris: 2400 skr. (inkl moms).

VAD INGÅR I KURSEN: 8 veckor live online undervisning – teori och praktik i stresshanteringsverktyg inkl. yoga, meditation, mindfulness, mental träning mm. (se medan för fullt program).

STARTDATUM: 1 FEBRUARI, kl.18-19.30*

Kursen kan komma att starta en vecka senare för att få flera att ansluta.

BOKA GENOM ATT SKRIVA TILL: liviwann@gmail.com


Kursprogram:


Tillfälle 1. Vad är stress och din relation till stress. Praktiska övningar – Avslappning.

Tillfälle 2. Om andning och vikten att ta sig tid att vila/pausa. Praktik – Yin yoga.

Tillfälle 3. Hur kan du själv påverka din livssituation? Praktiska övningar – Mental träning.

Tillfälle 4. Att pausa stressen, går det? Praktiska övningar. Mindfulness och meditation.

Tillfälle 5. Återhämtning och sömnhälsa. Praktik. Yoga nidra och restorative.

Tillfälle 6. Compassionträning. Vad är medkänsla? Hur kan vi möta oss själva med mer compassion? Praktiska övningar – ACT (acceptance and commitment therapy).

Tillfälle 7. Du blir det du tänker. Praktiska övningar – affirmationer och visualiseringar.

Tillfälle 8. Värderingar, hur vill du leva ditt liv. Vad tycker du är viktigt för dig och vad vill du ditt liv ska stå för? Livs(beteende)förändring, vilja och potential. Vi blickar framåt.

Om läraren: Livia är Diplomerad kost-och hälsocoach och certifierad yoga-och meditationslärare (500 –RYT, 200-ERYT & YACEP) med stresshantering som specialisering.