NY WORKSHOP “BLI VÄN MED DINA BAKÅTBÖJNINGAR!”


JAG GÄSTAR:

16 oktober kl. 14-17. YOGARUMMET BJÖRKHAGEN, Stockholm . Info och bokning HÄR

6 november kl. 10.30-13.30. MY SANGHA SHALA, Gävle. Info och bokning på studions hemsida.

13 november kl. 10-13. YOGABOLAGET, Stockholm. Info och bokning på studions hemsida.Kobror, gräshoppor, fiskar och kameler. Inget yoga-ämne delar världen i två som bakåtböjningar; antingen har du väldigt lätt för dem eller så har du för länge sen gett upp hoppet att uppleva bakåtböjningar som lätta positioner. Vad är det som stoppar oss från att uppleva dessa positioner som lätta och hur kan vi ”blir vänner med bakåtböjningar”?

Denna workshop är för dig som upplever att det är svårt med bakåtböjningar och vill lära dig mer om hur du kan preparera och uppleva dessa positioner lättare. Workshopen passar också dig som tycker att det är lätt med bakåtböjningar men vill lära dig ett pedagogiskt sätt att undervisa dessa positioner för en bredare yogapublik.

Under första delen av workshop går vi genom vad en bakåtböjning är, vilka delar av kroppen och vilka rörelseomfång som bakåtböjningar kräver samt om varför vi kan uppleva dessa positioner som svåra; vi praktiserar andningsövningar och somatiska tekniker som hjälper oss att förbereda mobiliseringen av ryggen och skulderblad, handleder, och höfter och testar sen tillsammans många olika förberedande övningar och rörelser inför svårare bakåtböjningar som kamelen, uppåtgående hund m m. Under andra delen av workshop går vi genom hur statiska bakåtböjningar kan användas för att uppnå stor känsla av avslappning och återhämtning genom Restorative yoga.

Workshopen passar alla och är speciellt lämplig för dem som kämpar med bakåtböjningar.

YOGASTUDIO! VÄLKOMMEN ATT BOKA IN MIG TILL HÖST!