Ny omgång av populära onlinekurs i NYBÖRJARYOGA startar 13 september 18-19.15!


Har du kanske funderat på att börja med yoga men inte vågat testa? Kanske du känner dig osäker om yoga verkligen är något för dig?

Då är denna onlinekurs precis det rätta för dig!

Kursen är online så du kan vara i din trygga plats hemma och ändå känna gemenskapen i en liten grupp av deltagare som träffas online. Du behöver bara en plats hemma hos dig, en yogamatta, två tjocka böcker eller två yogablock och en filt/kudde och så klart Zoom på en dator eller mobil. Du behöver inga förkunskaper om yoga!

UPPLÄGG: 14 tisdagar kl 18-19.15 med start 13 september.

Varje kurstillfälle innehåller en introduktion till olika typer av meditationer, andningsövningar (Pranayama) och genomgång och praktik av yoga-asanas eller yogapositioner samt en introduktion till yoga filosofi – och historia.

Jag har mångårig erfarenhet av undervisningen av nybörjaryoga och älskar att förmedla yoga till deltagare som inte tidigare har praktiserat yoga, så du är i trygga händer! 🙂

INVESTERING: 4700 skr (inkl. moms) för 14 tisdagar 18-19.15 som inkluderar både praktik och teori samt inspelning av varje tillfälle under vecka som följer varje klass.

EARLY BIRD PRIS! BOKA INNAN 15/8 för att få 500 kr i rabatt och ett slutpris på 4200 skr (istället för 4700 skr) för hela kursen!

BOKA PÅ: skriv till mig på liviwann@gmail.com och boka plats!

Antalet platser är begränsat trots att kursen är online så att kvalitet på undervisning säkras.