YOGA- och PERSONLIG UTVECKLINGSRESA till LA GOMERA, Teneriffa 28/1-4/2 2024 i samarbete med Ving

Varmt välkommen att under en lång och skön semestervecka återfå kontakt med din riktiga inre längtan och dina egna behov i nära kontakt till naturen, sol, och hav på fantastiska ön La Gomera, utanför Teneriffa!

Denna retreat på fantastiskt gröna ön La Gomera är för dig som vill tanka energi mitt i djupaste och kallaste vintern och få ny styrka genom att i en avslappnad miljö fokusera på dig själv en helg och utforska din egna potential.

Tillsammans utforskar vi olika sätt att återhämtas kroppen och sinnet genom dels yogaklasser där yang och mjuka igenkännande rörelser går över till yin -restorative vilsamma stunder, och dels genom stunder av fri rörelse och olika typer av guidade meditationer som somatisk meditation, shaking meditation, gå-meditation samt Mindfulness meditation samt Skogsbad.

Utöver detta bjuder retreaten varje dag även på guidade skriftliga övningar och reflektioner vilka blir ännu ett sätt att påbörja utforskandet av vår egen djupa potential.

Genom denna retreat kan du dels vila ut kroppen och själen i en vecka dagar med hjälp av yoga, god mat, skog och hav, sol med flera upplevelser som La Gomera bjuder på och dels kanske också sätta frön till någon egen liten livsstilsförändring eller kanske blir du klarare på vad ditt nästa steg i livet.

Varmt välkommen! BOKA HÄR!