3-10 SEPTEMBER 2023. ”SAKTA NER!” – HÖSTRETREAT på Rhodos – Återhämtning, yoga och avslappning i samarbete med Ving

BOKA HÄR!

I en värld som bara går snabbare och snabbare fram och kraven på oss ökar kan vår vardag ofta upplevas väldigt stressig. Dagarna och veckorna går över till varandra i ett rasande tempo och orken sinar.

Under denna retreat får du, utöver semester, återhämtning och vila genom sol och bad, fantastisk mat och ett lyxigt boende, många verktyg att lära dig att lättare navigera genom vardagen och tillgängliga sätt att omvandla stress till harmoni så att du gång på gång kan återfå balans och ett inre lugn i vardagen, även när denna är stressig.

Tillsammans kommer vi under denna retreat att praktisera dagligen återhämtande tekniker som somatisk yoga, meditation och Mindfulness. Retreaten bjuder också på två workshops om stresshantering där vi övar oss på att balansera vår vardag och lättare återfå kontroll efter stressiga perioder genom enkla men effektiva verktyg som affirmation, visualisering, övningar i mental träning m fl andra övningar.  

Du som väljer denna retreat får verkligen möjlighet att pausa i en skön vecka och samla kraft och energi inför kommande vintern samtidigt som du kommer att kunna ta med dig hem konkreta sätt att leva i ett lugnare tempo.

Om vårt hotell Sunprime Miramare Beach:

Under 1960-talet var hotellet, då under namnet Miramare Wonderland, ett favorittillhåll för den internationella kändiseliten. Bland annat ska Jackie Kennedy ha bott här.

Hotellområdet är verkligen någonting alldeles extra. 70.000 kvadratmeter stort och en dryg kilometer långt, med gångstigar som slingrar sig genom en lummig trädgård. Låga lägenhetsbyggnader och bungalower ligger utspridda i området, och här finns gott om ytor för dig som vill ha en egen plats i avskildhet. Utsikten över havet är spektakulär.

Utöver supersmidig flygresa som Ving står för, sol, bad, mycket tid åt vila, ett fantastiskt hotell – Hotell Miramare, sagolik mat, och möjligheten till spa under vistelsen ingår det även:

Mjuk hatha yoga (förmiddag)

Yin restorative yoga (kvällen)

Yoga Nidra (kvällen)

Två workshops om stresshantering  (kvällen)

Meditation och Mindfulness

Övningar i stresshantering

Välkommen att boka på Vingresors hemsida HÄR!