19-26 oktober 2021. Berg-yogaretreat på Teneriffa


Välkommen till en magisk vecka av total återhämtning, inre närvaro, och personlig utveckling med hjälp av yoga, meditation och mindfulness. Här kan man gå på natursköna vandringar, man är i ständig närhet med naturen och njuter av ekologisk mat tillagad på grönsaker och frukt odlade på plats.

Ving i samarbete med Livia Wanntorp från Livia’s yoga tar med dig till den fantastiska Mascadalen och yogaretratet Mandala de Masca.

Följ med oss till den nordvästra delen av Teneriffa, till den lilla apelsinbyn Masca som är belägen vid foten av berget och känd som en av de mest pittoreska byarna på ön.

Nära byn ligger det etablerade Yoga Retreat Centret Mandala de Masca där vi får förmånen att ta en veckas paus och ägna oss åt återhämtning genom flera olika typer av lugn yoga, meditation och mindfulness. Vi utövar yoga varje förmiddag och eftermiddag i den vackra miljön som Mandala de Masca erbjuder. Vi njuter av utsikten över havet, har bergen som omsluter oss och oktober är den idealiska månaden för att besöka Masca när medeltemperaturen ligger runt 24 °C.

Detta retreat bjuder in till både avslappning och återhämtning tack vare ett välplanerat schema där lugn yoga och långa meditationer varvas med mycket egen tid till vandringar och vila i naturen. Vi kommer också kunna njuta av Mandala de Mascas lummiga trädgård med egna odlingar.

Välkommen till en rofylld vecka med både rörelse och stillhet genom hatha mjuk, restorative, embodied yin, meditation och mindfulness.

  • Hatha yoga (lugna rörelser) på förmiddagar
  • Embodied Yin- och restorative-yoga på eftermiddagar
  • Meditation, mindfulness, yogafilosofi
  • Ekologiska odlingar
  • Helpension ingår
  • Avkoppling och återhämtning